Smart teknik med elbilsladdning!

Att skaffa en elbil är en klok investering för miljön men också för plånboken! En elbil går helt på el och då behöver man inte tanka bensin eller diesel som båda avger miljöskadliga koldioxidutsläpp. Till en elbil behövs också en smart elbilsladdare eller en så kallad laddbox som man installerar i anslutning till hemmet.

Effektiv elbilsladdning med smarta laddboxar!

När man köper en elbil ska man ha i åtanke att bo i ett radhus eller hus då man måste ha en tillhörande laddbox. Det finns en del bra råd kring när man laddar en elbil som man också ska tänka på. En smart laddbox kan installeras i ett garage, men även under öppna lösningar i nära anslutning till huset. En laddbox tillhör den senaste tekniken för en elbil och de laddboxar som tillverkas idag är både kraftfulla och effektiva. För en säker och effektiv elbilsladdning behöver man köpa in en kraftfull laddbox. Laddboxarna går att köpa online där försäljning sker i samarbete med Nordens ledande tillverkare av laddboxar! En annan stor fördel är att laddboxarna för elbilsladdning i hemmet går att ansluta till wifi och 4G med snabb uppkoppling.

Fördelarna med att köpa egen laddbox

Bor man i en hyresrätt kan man ladda sin elbil på utvalda platser som vid vissa stationer, bensinmackar eller vid jobbet. Det är dock mycket mer fördelaktigt att man har en egen laddbox i anslutning till hemmet. Då har man översyn både över bilen men också hur det går med laddningen. När man köper sin laddbox online, kan man teckna smarta elavtal med låg energiförbrukning genom abonnemang anslutna till laddboxen. När man tecknar ett avtal blir man ansluten till en tjänst som heter Tibber. Den avancerade tekniken i laddboxen kopplas automatiskt upp online till något som heter smartladdning genom den fördelaktiga Tibber-tjänsten. Genom en effektiv teknik och onlinetjänster via Tibber, får man upp till 50 % lägre elpris när man laddar elbilen! När man laddar sin elbil med elbilsladdning via laddboxen får man en hög prestanda och via Tibber betalar man bara för el som levereras när priset på elen är som lägst under dagen.

När man köper en smart laddbox online för en effektiv elbilsladdning varje dag, innebär det en trygghet genom att bilen står färdigladdad på morgonen när man ska till jobbet eller åka iväg på ärenden. När man köper en laddbox för effektiv elbilsladdning, har man också valmöjligheten att köpa endast laddboxen med eller utan ett Tibber-abonnemang. Laddboxar för en elbilsladdning har säkra anslutningar och hög tekniskt kvalitet på alla modeller. Vill man ha hjälp med installation, kan man få hjälp med att beställa installation genom en kunnig samarbetspartner. När man köper en laddbox för elbilsladdning i hemmet, kan man passa på att köpa laddkablar av hög kvalitet.