Överraska nära och kära med gamla minnen

Det finns många filmer, låtar och bilder som är bevarade i gamla format som vi inte längre kan ta del av med våra moderna teknikprylar. Därför måste man göra om de gamla diabilderna eller VHS-filmerna till ett format som vi kan använda, exempelvis till en DVD eller ett USB-minne. På så vis kan gamla minnen återupplivas igen och vara till glädje för unga och gamla.

Värdefulla presenter

Börjar det nalkas födelsedagsfest eller någon annan tillställning? Då kan den perfekta presenten vara en DVD eller ett USB-minne med en privat inspelning som tidigare fanns på VHS eller smalfilm. Det kommer garanterat att bli en mycket uppskattad present och som kommer att kunna glädja generationer i framtiden. Som tur är behöver man inte sörja att gamla minnen inte går att spela upp tack vare att det finns företag som hjälper till med att omvandla innehåll från ett visst format till ett annat.

Ändra formatet

Ibland kan det enda minnet man har av en släkting eller gammal bekant vara i ett format som inte längre går att använda. Det är många om sörjer att exempelvis deras gamla kassettband inte längre går att spela upp, men det behöver inte vara så. Tack vare företag som BGA Video kan man få gamla format omvandlade till moderna format som USB eller DVD och som sedan kan användas i våra moderna datorer eller TV-apparater. Hur fantastiskt vore det inte att återuppleva gamla minnen ihop med en äldre släkting eller få återse speciella händelser i livet som har bevarats på ett kassettband? Ta tillfället i akt och få tillgång till gamla minnen igen till allas stora glädje. Dela sedan minnena online med vänner och familj.

En ovärderlig gåva

Har du svårt för att komma på vad du ska ge bort i julklapp eller födelsedagspresent till någon så är ett USB-minne fyllt med gamla minnen den perfekta gåvan att ge bort till någon du tycker om. Det är en mycket speciell present som både är unik och ovärderlig. För att göra det lite mera spännande kan du lägga USB-minnet i en ask för smycken och göra en fin liten present av det. Du kan vara säker på att din present kommer tas emot med både glädje och förvåning. Det är inte varje dag man får ett gammalt minne i present.